Hotel Porto Elounda, Agios Nikolaos, KritLokacija: Porto Elounda Deluxe Resort je poslednja kreacija poznatog arhitekte Spiros Kokotosa koji je dizajnirao skoro sve poznate luksuzne hotele u Elounda zalivu. Nalazi se na obali mora, 10 km od Agios Nikolaosa i 66 km od aerodroma Herakliona.

Smeštaj: Kompleks sadrži 87 soba [jednokrevetne i dvokrevetne] i 9 apartmana u glavnoj zgradi, od kojih većina ima direktan izlaz na jedan od 5 velikih bazena u okviru hotela. Osim soba i apartmana postoje 34 bungalova [5 sa privatnim bazenom] i 20 vila [jednosobne, dvosobne i trosobne] sa privatnim bazenom i malim dvorištem. Sve sobe, bungalovi i vile su opremljene mermernim kupatilom sa fenom za kosu, mini barom ili frižiderom, satelitskom tv, telefonom, sefom, klima uređajem. Većina ima balkon/terasu.

Dodatni sadržaj: Hotel nudi izuzetne pogodnosti kao što su spa centar, fitnes centar, centar za lepotu, tursko kupatilo, sale za konferencije, privatni tereni za golf, otvoren i zatvoren bazen i jedan deciji bazen, deciji klub i igralište, teniski tereni, sve vrste sportova na vodi i plaži, 4 restorana, tavernu i 2 bara sa fantastičnim pogledom na Egej. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

Program putovanja:
Prvi dan: Beograd-Krit Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, u holu za međunarodne polaske, 2 sata pre poletanja aviona. Poletanje aviona za Krit.Po dolasku na Krit [apt.heraklion], transfer do hotela. Usluga po programu.
Drugi dan do Desetog / Jedanaestog dana: usluga prema programu.
Jedanaesti do Dvanaesti dan: po odjavljivanju iz hotela transfer do aerodroma i let do Beograda.

Aranzman obuhvata:
- avio prevoz na relaciji Beograd-Heraklion-Beograd,
- deset ili jedanaest noćenja u izabranom hotelu,
- transfere aerodrom-hotel-aerodrom,
- usluge predstavnika na ostrvu,
- organizaciju putovanja u celini.

Aranzman ne obuhvata:
- aerodromske takes[podložno promenama] placanje u agenciji,
- grupnu grčku vizu,
- medjunarodno putno zdravstveno osiguranje za decu do 6 meseci I starije od 80 godina,
- fakultativne izlete,
- individualne toškove putnika.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “ EUROJET” uskljađeni sa YUTA standardom.


REZERVACIJA ARANZMANA
+38164 5558581
+38161 6154768

Нема коментара:

 
CONTACT FORM | RESERVATION
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Marketing centar Srbija

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_greece@booking-hotels.biz